Flammkuchen met pompoen en zure uitjes

Gezond 128 Laatste update: Aug 01, 2020 Aangemaakt: Aug 01, 2020
Flammkuchen met pompoen en zure uitjes
  • Serveert: 6 Mensen
  • Voorbereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 20
  • Calorieën: -7
  • Moeilijkheidsgraad: Medium
Print

Een Hokkaido pompoen\kun je in vieren delen\en met schil raspen met de groenterasp

Ingrediënten

Stappenplan

  1. Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg intodirect uit de koelkast verwerken.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen.
  3. Crème fraîche over het deeg verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten. Gelijkmatig met pompoen, uitjes en pompoenpitten beleggen. Met zout en peper kruiden en met kerriepoeder bestrooien.
  4. De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken.

Flammkuchen met pompoen en zure uitjes



  • Serveert: 6 Mensen
  • Voorbereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 20
  • Calorieën: -7
  • Moeilijkheidsgraad: Medium

Een Hokkaido pompoen\kun je in vieren delen\en met schil raspen met de groenterasp

Ingrediënten

Stappenplan

  1. Oven op 220 ° C boven/-onderwarmte voorverwarmen en het deeg intodirect uit de koelkast verwerken.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier op de bakplaat uitrollen.
  3. Crème fraîche over het deeg verdelen en ca. 1 cm tot de rand vrijlaten. Gelijkmatig met pompoen, uitjes en pompoenpitten beleggen. Met zout en peper kruiden en met kerriepoeder bestrooien.
  4. De flammkuchen onderin de oven in 15 - 20 min. krokant afbakken.

Dit vind je misschien ook leuk

Nieuwsbrief

Meld u aan om e-mailupdates over nieuwe recepten te ontvangen.